Over ons

Rapport-Online werd opgestart in 2005, in samenwerking met een aantal basisscholen die op zoek waren naar een gebruiksvriendelijk systeem en hiervoor niet terecht konden in de bestaande pakketten. Sindsdien is Rapport-Online blijven uitbreiden, verbeteren en groeien, steeds met het oog op gebruiksvriendelijkheid en rekening houdend met de noden van het moderne onderwijs. Een van de grote voordelen van Rapport-Online is dat je steeds alle modules ter beschikking krijgt. Zo kan je het online platform volledig instellen naar de noden van je eigen school.

Heb je zelf een suggestie hoe we ons pakket nóg verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Voor leerkrachten, met leerkrachten

Bij Rapport-Online staan de noden en wensen van leerkrachten en andere gebruikers centraal. Door te luisteren naar jullie feedback, zorgen we samen voor een platform op jullie maat.

Een meerwaarde voor elke school

Wij willen voor elke school een meerwaarde bieden ongeacht het aantal leerlingen, leerkrachten of opvoedkundige strekking. Wij houden onze prijs bewust laag, ook voor kleinere scholen, omdat ook zij het recht hebben om met een goed evaluatie platform te werken.
Wij willen echt nog iets betekenen voor het onderwijs!

Transparantie

Voor ons is het simpel, één vaste prijs voor alle onderdelen van het platform. Geen kleine lettertjes of andere extra kosten, want gebruiksvriendelijke evaluatie is er voor iedereen!