Over ons

Rapport-Online werd opgestart in 2005, in samenwerking met een aantal basisscholen die op zoek waren naar een gebruiksvriendelijk systeem en hiervoor niet terecht konden in de bestaande pakketten. Sindsdien is Rapport-Online blijven uitbreiden, verbeteren en groeien, steeds met het oog op gebruiksvriendelijkheid en rekening houdend met de noden van het moderne onderwijs. Een van de grote voordelen van Rapport-Online is dat je steeds alle modules ter beschikking krijgt. Zo kan je het online platform volledig instellen naar de noden van je eigen school.

Heb je zelf een suggestie hoe we ons pakket nóg verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Voor leerkrachten, met leerkrachten

Bij Rapport-Online staan de noden en wensen van leerkrachten en andere gebruikers centraal. Door te luisteren naar jullie feedback, zorgen we samen voor een platform op jullie maat.

Een meerwaarde voor elke school

Wij willen voor elke school een meerwaarde bieden ongeacht het aantal leerlingen, leerkrachten of opvoedkundige strekking. Wij houden onze prijs bewust laag, ook voor kleinere scholen, omdat ook zij het recht hebben om met een goed evaluatie platform te werken.
Wij willen echt nog iets betekenen voor het onderwijs!

Transparantie

Voor ons is het simpel, één vaste prijs voor alle onderdelen van het platform. Geen kleine lettertjes of andere extra kosten, want gebruiksvriendelijke evaluatie is er voor iedereen!

Wij zorgen voor jou

Eiko

oprichter, programmeur

Rapport-Online is al sinds de start een passie van mij. Een gebruiksvriendelijk programma maken dat betaalbaar blijft voor de scholen. Evaluatie van je leerlingen is zeer belangrijk, maar je moet ook vooral niet overdrijven. De kern blijft voor mij nog steeds bezig zijn met je leerlingen. In Rapport-Online heb je tal van mogelijkheden om te evalueren en op te volgen, zonder te veel toeters en bellen. Hierdoor vinden de leerkrachten ook zeer gemakkelijk hun weg in het systeem.

Ik vind het fantastisch dat we met Rapport-Online een zeer goed en betaalbaar systeem kunnen aanbieden aan de basisscholen.
We willen met Rapport-online echt nog iets betekenen voor het onderwijs.

Matthias

programmeur

Programmeren is mijn passie. Ik help mee uitrbeidingen ontwikkelen voor Rapport-Online die het de gebruikers gemakkelijker maakt.
Voorstellen tot uitbreiding van scholen worden door ons samen bekeken en in de meeste gevallen geïmplementeerd in Rapport-Online. Het systeem moet vooral gebruiksvriendelijk blijven. Het gebruik van Rapport-Online mag geen planlast worden, maar moet juist planlast verminderen.

JIJ!

Klant van Rapport-Online

Word ook klant van Rapport-Online en ontdek hoe wij een meerwaarde kunnen betekenen voor je dagelijkse inzet voor jou leerlingen.